Aces SA
Din ultima clipă:
  • Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră de filtre confecționate din HDPE HDPE
  • Filtrele Ferrotex – disponibile deja în oferta ACES SA
  • Cărbune SORBOTECH – verificați gama noastră largă de produse

Calculează scăderea presiunii

Fluxul de aer
 m3/h
Dimensiuni depozit de cărbune
Lungime:
 m
Lățime:
 m
Grosime:
 m
Sau
Raza:
 m
Înălțime:
 m
Tipul și mărimea cărbunelui
Rezultat:
 kPa/m

Filtre Ferrotex

Mediile de filtrare, cum ar fi nisipul uscat de filtrare, hidro - antracitut sau masa catalitică, sunt utilizate in orice stație de tratare a apei. Constituie un material de umplere și sunt folosite, printre altele, pentru îndepărtarea de compuși de fier și mangan. Gama filtrelor FERROTEX face parte din oferta companiei ACES SA adresată clienților care caută soluții complexe în tratarea apei potabile.

Filtrele FERROTEX reprezintă un echipament de bază în fiecare stație de tratare a apei. Ele sunt folosite pentru îndepărtarea compușilor de fier, mangan, compușilor de amoniu sau turbidității. Pentru umplere se folosește antracit și nisip de filtrare.


Caracteristicile tehnice ale filtrelor:

  • Materialele din care sunt confecționate: elementele de filtrare (fundul convex, partea cilindrică, placa de duză, capacele, conectorii, etc.) sunt realizate din oțel carbon si detin certificate. Filtrul de presiune poate fi, de asemenea, realizat din oțel inoxidabil austenitic (în grad. AISI 304, 316L)

  • Presiune de lucru Pmax = 6 bari, temperatura admisă T = 20°C

  • Protectie anti-coroziune: la interior – cu rășină de poliester sau rășină epoxidică cu certificate PZH pentru contactul cu apa potabilă, înainte de pregătirea suprafeței conform cu clasa de puritate Sa2,5 extern - conform normei DIN EN ISO12944 din categoria corozivitate C3 M. Există posibilitatea de protecție împotriva coroziunii conform clasei de corozivitate C3 - C5. De asemenea, oferim posibilitatea de galvanizare prin scufundare la cald pe ambele părți și prin aplicare de ebonită in interior.

  • Echipareal filtrului: capace - sus, jos, lateral; conectori cu guler; placă cu duze de filtrare sau sistem de filtrare lateral.

  • Producătorul, la cererea clientului permite adaugarea de modificări structurale în construcția filtrului, inclusiv amplasarea și diametrul racordurilor și capacelor, modificarea înălțimii porțiunii cilindrice a filtrului, utilizarea a diferite tipuri de fund.

Fiecare filtru Ferrotex este accesibil în două variante de executare, conform desenului de mai jos.

Filtru Ferrotex - schema 1

Filtru Ferrotex - schema 1

Filtru Ferrotex - schema 2

Filtru Ferrotex - schema 2

Descriere conectori

M – aerisire automată, T – aerisire manuală, L – trapa de umplere, E – conexiuni de admisie și evacuare a apei, K – trapa de inspecție
 

Tabelul de mai jos prezintă dimensiunile standard ale filtrului (click pentru a mari).

Filtre Ferrotex - Dimensiuni

Filtre Ferrotex - Dimensiuni

 

Contact

ACES SA

ul. Łużycka 10
81-537 Gdynia

VAT Registration No: 5862289573

tel. 58 622 63 50
tel / fax. 58 623 30 17

aces@aces.pl

Copyright 2020 Aces SA