Aces SA
Din ultima clipă:
  • Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră de filtre confecționate din HDPE HDPE
  • Filtrele Ferrotex – disponibile deja în oferta ACES SA
  • Cărbune SORBOTECH – verificați gama noastră largă de produse

Calculează scăderea presiunii

Fluxul de aer
 m3/h
Dimensiuni depozit de cărbune
Lungime:
 m
Lățime:
 m
Grosime:
 m
Sau
Raza:
 m
Înălțime:
 m
Tipul și mărimea cărbunelui
Rezultat:
 kPa/m

Carbune Sorbotech

Carbune activ din carbune extras, de cocos, de lemn si impregnat. În functie de nevoie, poate fi granulat, extrudat și sub formă de praf. Vă invităm să cunoașteți linia de produse SORBOTECH, cărbune activ de cea mai mare calitate.

Obținerea celor mai bune rezultate necesită folosirea cărbunelui activ corespunzător, cu proprietăți specifice. ACES SA, datorită gamei largi de produse SORBOTECH, este în măsură să furnizeze cărbune activ cu parametri ce îndeplinesc toate cerințele tehnologice. Vă invităm să vă familiarizați cu produsele noastre principale.

CĂRBUNE GRANULAT

SORBOTECH LG 95 – cărbune bituminos activ sub formă de granule cu proprietăți foarte mari de adsorbție. În principal, utilizat pentru purificarea lichidelor, inclusiv apa de baut, apelor uzate sau soluțiilor utilizate în producție (de ex. Soluții de amine). Produsul este atestat de Institutului National de Igienă (INI).

SORBOTECH LG 85 – cărbune bituminos activ sub formă de granule cu proprietăți standard de adsorbție. Utilizat pentru purificarea lichidelor. Este perfect pentru filtre de apa de acasă. Produsul este atestat de Institutului National de Igienă (INI).

SORBOTECH LGCO 100 – cărbune activ sub formă de granule din coji de nucă de cocos. Are proprietăți de adsorbție foarte ridicate și suprafața cu micropori mare. Cărbune utilizat in principal pentru a purifica lichide, pentru tratarea apei potabile și purificarea alcoolului. Datorită duritatii, se recomandată în instalațiile de tratare a apei potabile cu posibiliatatea de regenerare. Produsul este atestat de Institutului National de Igienă (INI).

SORBOTECH LGCO 85 – cărbune activ granulat din coajă de nucă de cocos, cu proprietăți de adsorbție standard. Utilizat pentru purificarea lichidelor, printre care apă de băut și alcooli. Produsul este atestat de Institutului National de Igienă (INI).

SORBOTECH GGCO 105 – cărbune activ granulat din coajă de nucă de cocos, cu proprietăți foarte ridicate de adsorbtie. Datorită granulației (2.36-4.75 mm), se folosește în principal pentru curățarea gazelor, de exemplu, în procesul de dezodorizare. Produsul este atestat de Institutului National de Igienă (INI).

SORBOTECH LAG 90 – cărbune granulat activ de tip aglomerat. Datorită proprietăților sale de adsorbție, este recomandat în special pentru decolorarea lichidelor. Produsul este atestat de Institutului National de Igienă (INI).

SORBOTECH LAG 90 AW - cărbune granulat, de tip aglomerat, spălat în acid. Datorită proprietăților sale de adsorbție, este recomandat în special pentru decolorarea lichidelor. Produsul este atestat de Institutului National de Igienă (INI).

SORBOTECH FGB 30 – cărbune activ granulat, utilizat în purificarea gazelor de ardere produse în timpul arderii deșeurilor municipale sau in timpul transformării termice a nămolului de epurare. Structura internă permite îndepărtarea eficientă a dioxinelor, furanilor și metalelor grele.

CĂRBUNE EXTRUDAT

SORBOTECH GE 604 - cărbune antracit extrudat cu diametrul rolei de 4 mm. Datorită proprietăților foarte ridicate de adsorbție, se utilizează în aplicații de purificare a aerului și a gazelor de proces, cum ar fi reducerea emisiei de compuși organici volatili sau dezodorizare. Produsul este atestat de Institutului National de Igienă (INI).

SORBOTECH GE 603 - cărbune extrudat antracit cu diametrul rolei de 3 mm. Datorită proprietăților foarte ridicate de adsorbție, se utilizează în aplicații de purificare a aerului și a gazelor de proces, cum ar fi reducerea emisiei de compuși organici volatili sau dezodorizare. Produsul este atestat de Institutului National de Igienă (INI).

SORBOTECH GE 504 – cărbune antracit extrudat cu diametrul rolei de 4 mm. Datorită proprietăților de adsorbție standard, este utilizat în majoritatea instalațiilor de epurare a gazelor. Utilizare pe scară largă, printre altele, în reducerea emisiilor de stiren sau de purificare a aerului din cabinele de vopsire și lăcuire.

SORBOTECH GE 503 – cărbune antracit, extrudat cu diametrul rolei de 3 mm. Datorită proprietăților de adsorbție standard, este utilizat în majoritatea instalațiilor de epurare a gazelor. Utilizare pe scară largă, printre altele, în reducerea emisiilor de stiren sau de purificare a aerului din cabinele de vopsire si lacuire.

CĂRBUNE PULBERE

SORBOTECH LPW 90 – pulbere de cărbune activ, obținut din cărbune de lemn. Datorită structurii macroporoase, este ideal pentru tratarea apei potabile și de proces prin eliminarea substanțelor care produc un gust neplacut, miros sau culoare. Produsul este atestat de Institutului National de Igienă (INI).

SORBOTECH LPW 125 CA – pulbere de cărbune activ, activat chimic, obținut din cărbune. Cu o structură macroporoasă, este ideal pentru tratarea apei potabile și a proceselor prin eliminarea substanțelor care produc un gust neplacut, miros sau culoare. Produsul este atestat de Institutului National de Igienă (INI).

SORBOTECH FP 50 – pulbere de carbune activat, utilizat în purificarea gazelor produse în timpul arderii deșeurilor municipale sau in timpul transformării termice a nămolului de epurare. Structura internă bine dezvoltată permite îndepărtarea eficientă a dioxinelor, furanilor și metalelor grele.

SORBOTECH FPB 30 – cărbune pulbere activ utilizat în purificarea gazelor produse în timpul arderii deșeurilor municipale și transformării termice a nămolului de epurare. Structura internă special dezvoltată permite îndepărtarea eficientă a dioxinelor, a furanilor și a metalelor grele până la nivelul cerut de emisii.

CĂRBUNE IMPREGNAT

SORBOTECH GERS-1 – cărbune activ extrudat si impregnat. Produs de bază pentru îndepărtarea H2S, SO2 și a compușilor acizi din gaze. Utilizat pe scară largă în sistemele de purificare a biogazului și deodorizarea aerului, de exemplu, la stațiile de epurare a apelor uzate.

SORBOTECH GERS-2 – cărbune activ extrudat și impregnat, cu capacitate mare de adsorbție. Folosit pentru a elimina H2S, SO2 și compușii acizi din gaze. Utilizat pentru curățarea biogazului și dezodorizare in instalațiile industriale.

SORBOTECH GERS-3 – carbune activ extrudat si impregnat, cu capacitate foarte mare de adsorbtie. Folosit pentru a elimina H2S, SO2 si compusii acizi din gaze. Folosit in instalatiile industriale unde se doreste o durata de utilizare mare intre operatiile de inlocuire a carbunelui activat.

SORBOTECH GERA-1 – cărbune activ extrudat si impregnat, prevăzut pentru îndepărtarea amoniacului și a aminelor volatile din gaze. Utilizat în principal în instalații de dezodorizare a aerului la stațiile de epurare a apelor uzate.

Sorbotech GERM-1 - cărbune activ extrudat si impregnat , folosit pentru îndepărtarea vaporilor de mercur din gaze. Utilizat pe scară largă pentru purificarea gazelor naturale.

Cărbunii prezentați reprezintă doar produsele de bază oferite de ACES SA. Pentru a intruni așteptările dumneavoastră, în plus față de produsele standard, oferim cărbuni activi produși în conformitate cu cerințele dumneavoastră. Vă invităm să contactați specialistii nostri.
 

Citește și:

Carbune activ

Tipuri și aplicații de carbune activat

Adsorbția pe cărbunele activ

Eficacitatea adsorbției

Producerea cărbunelui activ

Contact

ACES SA

ul. Łużycka 10
81-537 Gdynia

VAT Registration No: 5862289573

tel. 58 622 63 50
tel / fax. 58 623 30 17

aces@aces.pl

Copyright 2020 Aces SA