Apa este un ingredient esențial necesar vieții. Pentru ca acesta să fie adecvat consumului alimentar, acesta trebuie să îndeplinească parametrii adecvați, prevăzuți în Regulamentul ministrului sănătății din 29 martie 2007 privind calitatea apei destinate consumului uman (Journal of Laws nr. 61, pct. 417). Cu toate acestea, înainte ca apa să ajungă în rețea, trebuie să fie purificată pe paturi filtrante pentru reducerea compușilor de fier, mangan și amoniac și aducerea nivelului de duritate la un nivel acceptabil. Reducerea Fe, Mn, NH3 are loc pe patul de cuarț, deseori susținute cu antracit și piroliză, iar reducerea durității are loc mai des pe patul de dolomită. Nu există nicio metodă universală pentru selectarea patului în procesele de purificare a apei potabile. În funcție de originea apei, fiecare admisie are parametrii săi diferiți și o tendință diferită către procesul de filtrare. Selectarea corectă a patului este un element cheie în tehnologia de tratare a apei.

Nu există o metodă universală pentru selectarea paturilor filtrante pentru tratarea apei. Fiecare caz este diferit și fiecare trebuie abordat individual, astfel încât paturile de filtrare selectate să permită reducerea parametrilor la nivelurile specificate de Regulamentul Ministrului. Proprietățile apei brute determină tratarea acesteia într-un sistem cu unul sau două etape, iar cantitatea de compuși nedoriți determină dacă vor fi utilizate doar zăcăminte de cuarț în proiect sau vor fi susținute cu antracit și / sau piroliză. Locul aportului de apă brută, construcția rezervorului de filtrare, sistemul de drenaj sunt factori care afectează selecția corectă a granulării și cantitatea de paturi utilizate pentru procesul de tratare.

Este imposibil să selectați paturile de filtrare fără cunoștințe și experiență adecvate. Pentru a veni în sprijinul tuturor celor care se luptă cu problema tratării apei, am lansat un serviciu de selecție a paturilor de filtrare. Pe baza parametrilor apei brute, precum și a cunoștințelor și experienței noastre, suntem în măsură să alegem paturile filtrante, astfel încât utilizarea lor să fie justificată într-un anumit caz. În calitate de producător de cărbuni activi și furnizor de paturi de filtrare, cunoaștem perfect proprietățile produselor noastre și suntem capabili să le selectăm pentru nevoile clientului, ținând cont de cea mai mare eficiență și reducere a costurilor. Verificăm soluția propusă pe setul pilot în perioada de încercare. O astfel de acțiune nu lasă nici o îndoială că depozitele propuse sunt eficiente și își îndeplinesc sarcina. Rezultatele obținute sunt o dovadă pentru client că nu s-au comis erori în faza de proiectare, și parametrii obținuți ai apei tratate sunt acceptabili prin Regulamentul Ministrului. După implementarea sistemului pilot, decizia de a achiziționa paturile de filtrare corespunzătoare nu este supusă nici unui risc, deoarece depozitele din setul pilot vor proveni din aceeași sursă. Împreună cu taxa profesională de depozit pe care o oferim, propunerea noastră este o soluție cuprinzătoare care facilitează implementarea tehnologiei de tratare a apei în instalația dvs. Această soluție se adresează în special clienților care se confruntă cu sarcina tratării apei brute cu valori foarte mari de fier, mangan, duritate și dioxid de carbon agresiv.

Formular de contact


Nume companie *

E-mail *

Telefon *
Întrebarea ta *


Întrebarea a fost trimisă

Mulțumim
Error, please retry. Your message has not been sent