CĂRBUNE FORMAT

węgiel pylisty

Sorbotech® GE

sunt cărbuni activi formați și produși din anumite tipuri de cărbune. Suprafața lor internă foarte dezvoltată asigură absorbție eficientă pentru o gamă largă de compuși organici prezenți în fluxurile de aer și gaze, iar dimensiunea și distribuția corespunzătoare a porilor le face un mediu ideal pentru aplicații în industrie și sisteme de ventilație.

Aplicație:

 • Eliminarea compușilor organici volatili
 • Umplerea filtrelor la hota de fum
 • Filtre pentru cabine de pulverizare și zugrăvire
 • Filtrarea vaporilor solvenților de la bitum și combustibil
 • Deodorizare
 • Îndepărtarea siloxanului

 

CĂRBUNE GRANULAT

węgiel pylisty

Sorbotech® LG

sunt cărbuni granulați activi produși din cărbune de cea mai bună calitate. Sunt pregătite special pentru tratarea apei potabile, eliminând substanțele care afectează culoarea, gustul și mirosul. În plus, ele sunt un mediu ideal pentru filtrarea apelor uzate sau a apei de proces, îndepărtând impuritățile organice.

Sorbotech® LGCO

este un cărbune activ granulat produs din coji de nucă de cocos de cea mai înaltă calitate. Suprafața lor internă foarte dezvoltată, structura microporoasă a porilor și duritatea ridicată fac din aceste produse un mediu ideal pentru tratarea apei potabile, eliminând substanțele care afectează culoarea, gustul și mirosul. În plus, acestea sunt un produs excelent pentru filtrarea apelor uzate sau a apei de proces, eliminând contaminanții organici.

Sorbotech® GG

este un cărbune activ granulat produs din anumite tipuri de cărbune. Suprafața internă foarte dezvoltată face din acest produs un mediu ideal pentru adsorbția eficientă pentru o gamă largă de compuși organici prezenți în fluxurile de aer și gaze, printre altele în industrie și sisteme de ventilație.

Sorbotech® GGCO

sunt cărbuni activi granulați produși din cojile de nucă de cocos de cea mai înaltă calitate. Suprafața lor internă foarte dezvoltată, structura microporoasă a porilor și duritatea ridicată fac din aceste produse un mediu ideal pentru a asigura o adsorbție eficientă pentru o gamă largă de compuși organici prezenți în fluxurile de aer și gaze, printre altele în industrie și sisteme de ventilație.

Sorbotech® FGB

este cărbune activ granulat produs din anumite tipuri de cărbune. Structura lor internă dezvoltată corespunzător asigură o adsorbție și o eficiență ridicată a îndepărtării dioxinelor, furanilor și a metalelor grele de la gazele de ardere provenite din tratarea termică a nămolurilor reziduale sau din incinerarea deșeurilor.

Sorbotech® FGBS

są granulowanymi węglami aktywnymi impregnowanymi związkami siarki, produkowanymi z wyselekcjonowanych gatunków węgla. Ich odpowiednio rozwinięta struktura wewnętrzna zapewnia efektywną adsorpcję i wysoką skuteczność usuwania dioksyn, furanów i metali ciężkich (w szczególności rtęci) z gazów spalinowych pochodzących z termicznego przekształcania osadów ściekowych czy ze spalania odpadów.

Aplicație:

 • Eliminarea dioxinelor, a furanilor și a metalelor grele din gazele de ardere
 • Îndepărtarea mercurului din gazele de ardere

 

CĂRBUNE IMPREGNAT

węgiel pylisty

Sorbotech® GERS

cărbune activ impregnat sau catalitic, format prin activarea cu abur a carbonului antracit selectat. Un proces de producție selectat corespunzător garantează în mod constant o bună calitate și o capacitate ridicată de absorbție. Acești cărbuni sunt folosiți în principal pentru a elimina compușii cu sulf din gaze.

Aplicație:

 • Eliminarea hidrogenului sulfurat
 • Eliminarea dioxidului de sulf
 • Îndepărtarea mercaptanului
 • Deodorizare
 • Purificarea biogazului

Sorbotech® GERA

este cărbune impregnat, modelat, produs prin activarea cu aburi a unor specii de cărbune selectat. Se caracterizează prin duritate mare și volum mare de pori, ceea ce le face un mediu ideal pentru aplicații în sisteme industriale și de ventilație. Acest cărbune este utilizat pentru a elimina amoniacul și aminele volatile din fluxurile de gaze și aer.

Aplicație:

 • Eliminarea amoniacului din gaz
 • Eliminarea aminelor volatile
 • Dezodorizarea în tratarea apelor uzate

Sorbotech® GERF

este un cărbune impregnat, modelat, produs prin activarea cu aburi a unor specii de carbon selectate. O duritate adecvată și un volum mare de pori fac din acesta un mediu ideal pentru aplicații în sisteme industriale și de ventilație. Acești cărbuni sunt folosiți pentru a îndepărta formaldehida din fluxurile de gaz și aer.

Aplicație:

 • Eliminarea formaldehidei

Sorbotech® GERM

este un cărbune impregnat, modelat, produs prin activarea cu aburi a unor specii de cărbune selectat. O duritate adecvată și un volum mare de pori fac din acestea un mediu ideal pentru aplicații în sisteme industriale și de ventilație. Acest carbon este utilizat pentru a îndepărta vaporii de mercur din fluxurile de gaz și aer.

Aplicație:

 • Eliminarea vaporilor de mercur

 

CĂRBUNI PRĂFUIȚI

węgiel pylisty

Sorbotech® LPW

este un carbune pulbere activ produs din cărbune de înaltă calitate. Structura internă macro-poroasă este un mediu ideal pentru tratarea apei potabile, filtrarea apelor reziduale sau apa de proces, eliminând substanțele care afectează culoarea, gustul și mirosul. Dozarea lor în lichidul filtrat poate avea loc într-un sistem continuu sau periodic.

Aplicație:

 • Tratarea apei
 • Purificarea apelor reziduale
 • Filtrarea soluțiilor pentru producție

Sorbotech® LPB

este un cărbune pulbere activ fabricat din cărbune dur de înaltă calitate. Structura internă macro-poroasă face un mediu ideal pentru tratarea apei potabile, filtrarea apelor reziduale sau apa de proces, eliminând substanțele care afectează culoarea, gustul și mirosul. Dozarea lor în lichidul filtrat poate avea loc într-un sistem continuu sau periodic.

Aplicație:

 • Purificarea apei
 • Tratarea apelor uzate
 • Filtrarea soluțiilor pentru producție

Sorbotech® FP

este un cărbune pulbere activ produs din anumite tipuri de cărbune. Structura lor internă dezvoltată corespunzător asigură o adsorbție eficientă și o eficiență ridicată a îndepărtării dioxinelor, furanilor și a metalelor grele din gazele de ardere din transformarea termică a nămolurilor reziduale sau din incinerarea deșeurilor.

Aplicație:

 • Eliminarea dioxinelor, a furanilor și a metalelor grele din gazele de ardere

Sorbotech® FPB

este un cărbune pulbere activ impregnat cu compuși de sulf, produs din specii de cărbune selectat. Structura lor internă dezvoltată corespunzător asigură o adsorbție eficientă și o eficiență ridicată a îndepărtării dioxinelor, a furanilor și a metalelor grele (în special mercur) din gazele de ardere din transformarea termică a nămolurilor sau a incinerației deșeurilor.

Aplicație:

 • Eliminarea dioxinelor, a furanilor și a metalelor grele din gazele de ardere
 • Îndepărtarea mercurului din gazele de ardere

Citește și: