De mai mulți ani furnizăm materiale de înaltă calitate pentru tratarea apei și aplicații speciale. Oferim paturi de filtrare în conformitate cu standardele europene și poloneze, cu certificate relevante care permit utilizarea lor în sistemele de apă destinate consumului uman.

 

Curățare mecanică

GARNET

Un mineral de înaltă calitate din grupul de grenade de silicați, utilizat pentru îndepărtarea mecanică a impurităților din lichide. Datorită durității sale ridicate (aprox. 7,5 pe scara Mohs) și rezistenței la abraziune, este un mediu ideal pentru filtrarea lichidelor în sisteme multimedia în multe industrii.

 

Eliminarea fierului, manganului

MASA CATALITICĂ G1

Un pat pentru îndepărtarea catalitică a compușilor de mangan din apă.

HYDROLIT-MN

Material de filtrare folosit pentru mangan. Granulele rotunde cu o suprafață aspră au o parte interioară ușor alcanizantă acoperită cu un strat catalitic de oxid de mangan hidratat.

MAGNO-FILT

Material filtrant, cu o suprafață de granulație aspră și margini ascuțite ce obține efecte de filtrare foarte bune, iar un mediu ușor alcalin promovează procesele de îndepărtare a fierului și manganului.

 

Aplicații speciale

HYDRO-CHLOREX

Material activ din punct de vedere chimic utilizat pentru îndepărtarea clorului dizolvat.

HYDROLIT-MG

Material de filtrare sferic compus din compuși de magneziu, utilizat pentru a neutraliza, de exemplu, apele uzate acide, apele de proces, condensații acide.

 

Desacidificarea și neutralizarea

AKDOLIT-GRAN

Material filtrant sferic, alcalinizant, de origine dolomită. Granule sferice rezistente la abraziune.

HYDROLIT-CA

Material de filtru foarte activ. Granula are o formă rotunjită și o structură poroasă.

MAGNO-DOL

Material de filtrare alcalizant de origine dolomită, cu formă neregulată a granulei.

HYDRO-CALCIT

Material de filtrare cu cărbune puternic reactiv, cu granule sferice, conceput pentru neutralizarea apei.

HYDRO-CARBONAT

Material microcristalin de filtrare cu cărbune . Granule cu formă neregulată și structură neporoasă.


 

De asemenea, oferim materiale active din punct de vedere chimic care ajută la neutralizarea, printre altele, apele de canalizare, condensatele sau apele tehnologice care ajută la filtrarea particulelor de sediment la un nivel de 5 microni. Aici veți găsi, de asemenea, materiale pentru a de-acidifica și elimina clorul din lichide. Vă recomandăm să verificați oferta noastră. Dacă aveți probleme cu alegerea dvs., vă rugăm să ne contactați - vă vom ajuta să alegeți materialul potrivit și să vă răspundem la toate întrebările.

Formular de contact


Nume companie *

E-mail *

Telefon *
Întrebarea ta *


Întrebarea a fost trimisă

Mulțumim
Error, please retry. Your message has not been sent