Ce fel de cărbuni activi sunt recomandați pentru tratarea apei din piscină?

Pentru tratarea apei din piscină, vă recomandăm din seria Sorbotech® LGCO cărbuni granulați activi din nucă de cocos. Cărbunii bitumini Sorbotech® LG pot fi o alternativă mai ieftină și la fel de des folosită.

Ce fel de cărbuni activi sunt recomandați pentru tratarea apei de la robinet?

Pentru tratarea apei de la robinet, se folosesc cel mai des cărbuni bituminoși Sorbotech® LG în granulație standard de 8x30 ochiuri (0,6-2,36 mm), uneori se folosesc și carbuni de cocos Sorbotech® LGCO. În cazul altor tehnologii de tratare a apei - se folosește cărbuni în formă de praf, cărbuni din praf de lemn Sorbotech® LPW.

Ce fel de cărbuni activi sunt recomandați pentru tratarea apei în industria alimentară?

Pentru tratarea apei în industria alimentară, vă sugerăm să folosiți cărbuni de nucă de cocos cu conținut scăzut de cenușă Sorbotech® LGCO. În această industrie sunt folosiți de asemenea cărbunele bituminos Sorbotech® LG sau prăfuit LPW.

Ce fel de cărbuni activi sunt recomandați în utilizarea instalațiilor de incinerare?

Vă recomandăm cărbuni prăfuiți din seria Sorbotech® FP pentru eliminarea gazelor de evacuare și pentru îndepărtarea dioxinelor și a furanilor (PCDD / F) și a metalelor grele. În cazul tehnologiilor bazate pe cărbunele granulat, se utilizează cărbunele activ Sorbotech® FGB și FGBS.

Ce fel de cărbune activ sunt recomandați pentru utilizarea în instalațiile de biogaz?

În aplicațiile pentru îndepărtarea sulfurii de hidrogen, se recomandă cărbuni activi impregnați modelați din seria Sorbotech® GERS, în timp ce pentru îndepărtarea siloxanilor de obicei este suficient cărbunii neimpregnați modelați din seria Sorbotech® GE. În cazul cărbunilor pentru purificarea biogazului, vă recomandăm ca de fiecare dată să ne contactați pentru a alege cel mai potrivit produs pentru Dvs.

Ce cărbuni activi sunt recomandați pentru purificarea gazelor COV (ateliere de vopsit, vopsitorii, industrii care folosesc substanțe organice, de exemplu solvenți)?

Pentru îndepărtarea COV, recomandăm cărbuni formați Sorbotech® GE și cărbuni granulați din seria Sorbotech® GG.

Ce cărbuni activi sunt recomandați pentru utilizare în sistemele de ventilație și în aspiratoarele din gastronomie?

Se va isprăvi aici cărbunii granulați pe bază de nucă de cocos din seria Sorbotech® GGCO precum și cărbunii formați din seria Sorbotech® GE și granulați din seria Sorbotech® GG.

 

Cum să procedăm cu cărbunii activi folosiți?

Cărbunii activi folosiți sunt deșeuri care trebuie supuse unui proces de utilizare sau recuperare. Colectarea, transportul, precum și utilizarea sau recuperarea pot fi efectuate numai de către persoane care dețin autorizațiile necesare în acest scop.

Cărbunii activi sunt deșeuri periculoase?

Dacă cărbunii activi sunt deșeuri periculoase determină codul său, iar acest lucru depinde în mod direct de aplicarea sa.

Ce cărbuni activați ar trebui folosiți pentru a reduce mirosurile din canalizarea?

Grupul de compuși chimici utilizați în tratarea apelor uzate (stații de epurare, stații de pompare etc.) responsabili de poluarea mirositoare a aerului sunt compușii sulfuri (hidrogen sulfurat, mercaptani). În acest caz, o metodă eficientă este utilizarea cărbunelui activ impregnat special din familia Sorbotech®GERS. Adsorbția pe un pat de carbon se bazează pe principiul chimiosorbției.


Contact

ACES Sp. z o.o.

ul. Łużycka 10
81-537 Gdynia

VAT Registration No: 5862289573

tel. 58 622 63 50
tel / fax. 58 623 30 17

aces@aces.pl