Sorbofil® GB


sunt filtre de cărbune de înaltă performanță concepute pentru purificarea gazului, al cărui design asigură timpul de contact maxim al mediului curățat cu paturi de cărbune. Datorită construcției filtrelor și aranjamentului paturilor de cărbune, filtrele Sorbofil® GB permit purificarea gazelor cu un debit mare la căderi de presiune relativ mici. Filtrele Sorbofil® GB au o gamă largă de flux de gaz, în funcție de varianta de la 1.000 până la 40.000 m3/h

Sorbofil® GPE


Sorbofil® GPE sunt filtre de cărbune de înaltă performanță concepute pentru purificarea gazului, al căror design asigură timpul de contact maxim al mediului care trebuie purificat cu paturi de cărbune. Fabricat din material HDPE permite utilizarea filtrelor Sorbofil® GPE în aplicații cu risc crescut de coroziune. Filtrele Sorbofil® GPE au o gamă largă de debit de gaz, în funcție de varianta de la 350 la 5.500 m3/h.

Sorbofil® GS


Sorbofil® GS sunt filtre de cărbune de înaltă performanță concepute pentru purificarea gazului, a căror construcție asigură timpul de contact maxim al mediului care trebuie purificat cu paturile de cărbune. Datorită proprietăților de absorbție a cărbunelui activ, filtrele Sorbofil® GS 1 pot fi utilizate pentru a îndepărta impuritățile organice și unele anorganice din aer și gaze. Filtrele Sorbofil® GS au o gamă largă de debit de gaz, în funcție de variantă, de la 200 la 3 000 m3 / h.